De expertise van de lokale specialist en Levis gecombineerd.

Je lokale verfspecialisten en Levis bundelen hun krachten met Levis Atelier. Hiermee weten we het beste van beide werelden te combineren: de jarenlange ervaring van Levis op het gebied van verf en kleuren en de sublieme services en adviezen van de lokale verfspecialist bij jou in de buurt. Kortom, Levis Atelier is een totaalconcept dat je kan begeleiden van A(haaa) tot Z(iezo). Ontdek hier in welke winkels je een Levis Atelier kan vinden en maak een afspraak voor gratis advies.

Maximale beleving in de winkel

Bij Levis Atelier werken alleen experts die weten hoe ze jou kunnen ontzorgen. Maak een afspraak bij een Levis Atelier bij jou in de buurt en laat je inspireren, informeren en stap buiten met alle benodigdheden voor je project. Levis Atelier is een ‘one stop shop’ voor je hele decoratie project. Maak nu online een afspraak en onze experts maken exclusief tijd voor jou!

Elk Levis Atelier bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kleurenwand
  • Inspiratiehoek
  • Technische hoek
  • Visualisatietool

Kleurenwand

Centraal in het Levis Atelier staat de kleurenwand. De wand inspireert en is ideaal om tot je favoriete kleurkeuze te komen. Levis Atelier kleurexperts helpen jou om je favoriete kleuren te vinden, te combineren en samen te brengen in een mooi kleurenpallet. Je vindt hier ook grote (kleur)stalen van verschillende toepassingen om je volledig in te leven en A5-stalen die je mee naar huis kan nemen.

Maak een afspraak voor gratis kleuradvies

Inspiratiehoek

Laat je inspireren in de inspiratiehoek en creëer een ‘moodboard’ voor je project. Combineer je favoriete Levis Atelier kleuren met je huidige, of vernieuwde raamdecoratie, vloerbekleding, behangpapier en/of andere deco-elementen. In de inspiratiehoek kan je experimenteren en zoek je naar de juiste mix van elementen voor je decoratiedroom. Zo ontdek je ook de invloed van de lichtinval op de kleur.

Laat je inspireren in de winkel

Technische hoek

In de technische hoek ontdek je wat de uitstekende kwaliteit van Levis Atelier concreet betekent. In de technische hoek leggen Levis Atelier experts alles uit over de combinatie tussen kwaliteitsvolle verf en de juiste schildersbenodigdheden, zoals afplaktape, schuurpapier, verfkwasten en borstels. Ook kom je alles te weten over verschillende glansgraden en vind je er geschilderde stalen op echte ondergronden.

Maak een afspraak voor gratis advies

Visualisatietool

Levis Atelier begrijpt dat het niet makkelijk is om het eindresultaat van je verfklus voor te stellen. Daarom staat centraal in het Levis Atelier een digitaal scherm met een visualisatietool om je beter in te leven.

Swipe door onze galerij met interieurbeelden en laat je inspireren. Speel met je favoriete kleuren en ontdek hoe dit kan bijdragen aan het realiseren van jouw decoratiedroom. We kunnen je persoonlijke gevisualiseerde project naar je doorsturen, zodat je er achteraf nog even over kan nadenken.

Ontdek alle mogelijkheden in de winkel

Laat je interieurdroom werkelijkheid worden

Ben jij het beu om het perfecte decoratieplaatje/interieur alleen in boekjes te zien? Ga dan zelf aan de slag met Levis Atelier. Met Levis Atelier gaan we een stap verder en maken we al jouw interieurdromen waar. We engageren ons om enkel topproducten aan te bieden, zowel op decoratief als op technisch vlak. Door dit aan te vullen met een aantrekkelijke en innoverende beleving in de winkels, kan je erop vertrouwen dat je klus zal eindigen met een verbluffend resultaat.