Iedereen die de tijd neemt om te schilderen wil graag dat het resultaat er perfect uitziet en er perfect blijft uitzien, zo lang mogelijk. Daarom is het belangrijk om voor een kwalitatieve verf te kiezen, die een garantie biedt op een langdurig mooi resultaat. Kwaliteitsverf is dus duurzame verf.

Wanneer kan je een verf duurzaam noemen?

Een duurzame verf is een verf die de tand des tijds doorstaat. In een huis wordt geleefd: er lopen (klein)kinderen of huisdieren rond, er gebeuren ongelukjes. De ideale verf of lak is bestand tegen afwassen en blijft even mooi. De verf van Levis Atelier beschikt over 2 troeven die garant staan voor de duurzaamheid van de verf en van de kleuren.

Troef 1: Chroma Protect technologie

Alle verf van Levis Atelier is voorzien van de Chroma Protect technologie. Hierdoor zijn de verfpigmenten extra beschermd en behoudt de verf langer zijn mooie en intense kleur. De unieke technologie beschermt de pigmenten in de verf tegen dagelijkse invloeden zoals veelvuldig reinigen, krassen en Uv-stralen.

 

Troef 2: Schrobvast, Klasse 1

Alle binnenmuurverven van Levis Atelier beschikken over het certificaat Schrobvast, klasse 1 (ISO 11998-EN 13300). Dit is een internationaal erkende maatstaf die aangeeft of de verffilm intact blijft bij veelvuldig reinigen, waardoor de glans én de kleur behouden blijft. Levis Atelier is het enige verfmerk dat het kwaliteitslabel Klasse 1 heeft op alle binnenmuurverven. Zelfs op de krijt-effectverf!

Alle Levis Atelier lakken voldoen ook aan deze norm maar beschikken niet over het certificaat, aangezien deze norm specifiek ontwikkeld is voor binnenmuurverven.

Wat betekent dit concreet? Dat vlekken zeer goed afwasbaar zijn, en dat de verf vloeistof- en vuilafstotend is.

Conclusie: als je schildert met verf van Levis Atelier, kan je op twee oren slapen. De verffilm, de glans en de kleuren blijven intact, ook na veelvuldig reinigen. Je kiest voor duurzame topkwaliteit!

Alles over de soorten verf kan je vernemen van de verfexperts in de Levis Atelier winkels.