Heb je nog totaal geen idee welke kleuren te kiezen, welke kleuren combinaties het best werken of hoe je je favoriete kleuren kan samenbrengen in een mooi kleurenpallet?

De juiste kleuren en combinaties kiezen is niet eenvoudig. Een kleuradvies persoonlijk op maat helpt je echter om je project met succes te realiseren. Levis Atelier experts geven je praktisch en persoonlijk advies over verf en kleur. Vind hier een Levis Atelier in jouw buurt.

De perfecte kleur, voor jouw ideale interieur

Rustig en puur of net eigenzinnig en creatief: met de juiste verf geef je jouw thuis de uitstraling die bij je past. Maar hoe maak je een doordachte keuze? Levis Atelier is er voor je als je het even niet meer weet. Met advies over de juiste verf en 4 zorgvuldig samengestelde kleurpaletten.

Van neutralere kleuren tot de laatste nieuwe trendkleuren: laat je inspireren door wat onze Maître creëerde in ons Atelier.

  • Palette du maître Dawn
  • La brume du matin
  • L'ombre douce
  • Le coucher de soleil
Kleur van het jaar - Tranquil Dawn

Geniet van een frisse wind in huis

2020 is het begin van een nieuw decennium. Het is een nieuwe start. Een nieuw tijdperk. In een steeds meer hectische en digitale wereld is er een verlangen naar betekenis en vriendelijkheid. Onze kleurexperts werden dus geïnspireerd door de kleuren van het ochtendgloren en hebben een inspirerende nieuwe tint gecreëerd, Tranquil Dawn.

Een kleurenpalet dat je perfect kan combineren voor een up-to-date look.

Deze veelzijdige kleur van 2020 lijkt te veranderen naargelang de tinten waarmee hij wordt gebruikt – hij kan op verschillende manieren werken in een warm, neutraal, zacht of licht palet. Tranquil Dawn zit ergens tussen groen, blauw en grijs – net als de vluchtige schoonheid van een ochtendgloren – waardoor het de perfecte trendkleur is voor 2020.

Ontdek alle kleuren van ‘La palette du Maître’

Een ode aan grijs

Het ideale kleurenpalet voor een strak interieur is “La brume du matin” van Levis Atelier. Off-whites, off-blacks en grijzen domineren de ruimte. Een bewuste keuze. Want tegen deze neutrale achtergrond komen de kleuren van je meubelen extra mooi uit.

Nuances van greige (grijs + beige) scheppen een serene en rustgevende sfeer. Denk maar aan het zachte licht van de ochtendnevel. Of aan de kleuren van de Noordzee op een bewolkte dag.

Kleurtips voor een strak interieur.

The beauty of simplicity. Sobere schoonheid met La brume du matin van Levis Atelier. Dát is de essentie van een strakke woonstijl. La brume du matin is een zorgvuldig samengesteld kleurenpallet voor een puur interieur waar jouw persoonlijkheid in doorschemert. Boordevol licht en evenwicht. Een woning die je én rust én energie geeft.

Ontdek de La Brume du Matin kleurcollectie

Natuurlijke toetsen en authentieke elementen

Kleurinspiratie voor een landelijke sfeer vind je in “L’ombre douce” van Levis Atelier. Een gevarieerd palet van aardetinten, geworteld in de natuur. Warme nuances van bruin, groen en rood roepen een nostalgisch gevoel op. Ze lijken sterk op de natuurlijke verfpigmenten die door vorige generaties schilders werden gebruikt.

Haal de natuur in huis, zodat outside ook een beetje inside wordt.

Je hecht waarde aan de natuur en alles wat organisch gegroeid is? En daarnaast heb je oog voor het verleden? Dan geeft deze woonstijl je zeker een goed gevoel. Met natuurlijke toetsen en authentieke elementen, creëer je een plek helemaal voor jezelf. Een plek waar je kan herademen.

Ontdek hier de L’Ombre Douce kleurcollectie

Mix je eigen stijl bij mekaar

Het kleurpalet “Le coucher de soleil” van Levis Atelier sluit perfect aan bij deze woonstijl. Een palet van poederige pastels in combinatie met enkele vurige accentkleuren. Even betoverend als het kleurenspel van de ondergaande zon.

Een clash van kleuren en genres waaruit telkens iets nieuws ontstaat.

Grenzeloze fantasie, eindeloze variaties. De eclectische woonstijl geeft je een maximum aan vrijheid. Maak van je huis een moderne grot van Ali Baba, met een schat aan persoonlijke spullen en unieke verhalen. Een droom voor bohemiens, globetrotters en verzamelaars.

Ontdek hier de Le Coucher de Soleil collectie